Cairneyhills Cairnterriërs

Onze Cairnterriërs groeien op en leven bij ons in huis. Dat eisen we ook van onze nieuwe puppy-eigenaren. Een hond, vinden wij, hoort deel uit te maken van het gezin.

Buitenhokken of kennels zijn bij ons dan ook taboe. Wij vinden dat men van ons als fokker mag verwachten dat we eisen stellen aan de kwaliteit van onze honden. Wij fokken onze honden dus primair op het karakter. Zonder daarbij natuurlijk het oorspronkelijke terriër karakter uit het oog te verliezen. We proberen onze Cairnterriër pups zodanig te socialiseren dat ze later zullen uitgroeien tot gemakkelijke, lieve, zachtaardige honden. Ze moeten gemakkelijk in het gezin passen. Ze moeten goed kunnen omgaan met andere huisdieren en kinderen. Het uiterlijk van de hond is natuurlijk ook erg belangrijk, maar dat komt bij ons toch op de tweede plaats. Toch hebben meerdere van onze Cairnterriërs zeer goede resultaten behaald op shows in binnen- en buitenland.

Nieuwe pup-eigenaren worden door ons zo veel mogelijk begeleid. Zo zorgen wij voor uitgebreide informatie over het ras. We geven voedings- en opvoedingsadviezen. En we maken u wegwijs over de verzorging van het dier, zoals trimmen, plukken, enz.

Onze pups worden uitsluitend verkocht op basis van een contract.

<aside id="vfb_widget-3" class="widget vfb_widget_class">

Contactformulier

 

Verificatie is vereist

</aside>
Share